UŠTEDITE 6.000 RSD! MARKETINO KASA OD SADA PO AKCIJSKOJ CENI!

Marketino – fiskalna kasa za male biznise koja računovođama štedi vreme i nerve

e-fiskalizacija

Prelaskom malih biznisa na fiskalizaciju i računovođe očekuje povećan obim posla. No, uz prave alate to ne mora da bude noćna mora. Uz Marketino, prelazak na fiskalizaciju je jednostavan, lak i bezbedan – čak i za računovođe!

Marketino je jednostavno, sve-u-jednom fiskalno rešenje za male biznise koje umnogome pomaže i njihovim računovodstvenim agencijama. Kada smo ga kreirali, vodili smo se najčešćim problemima sa kojima se susreću računovođe kako bismo im omogućili da posao obavljaju brže i lakše, a time i povećaju broj svojih klijenata, kao i svoju zaradu.

Marketino fiskalna kasa je odlično rešenje za mnoge od izazova sa kojima se računovođe susreću:

 

 1. Klijenti često kasne s dostavom dokumentacije
  Često klijenti ne donesu dokumentaciju na vreme. Spreče ih poslovne ili privatne obaveze, zdravstvene tegobe ili jednostavno nisu na vreme spremili sve što je potrebno da dostave. Računovođe moraju tada da ih jure kako bi mogli da završe svoj posao u roku.
  Uz Marketino, računovođe više ne moraju da brinu o takvom scenariju. Svi potrebni izveštaji automatski dolaze na njihov mejl već sledećeg radnog dana. Mogu mirno da rade svoj posao bez čekanja klijenta da donese papire.
  Dnevni, mesečni i kvartalni finansijski i količinski izveštaji automatski se kreiraju u Marketino sistemu i šalju mejlom računovođama već sledećeg radnog dana. Klijent ne mora ni o čemu da brine.
 2. Klijenti ne dostave uredno složenu i kompletnu dokumentaciju
  Računovođe mnogo vremena i energije potroše na slaganje neuredno dostavljenih papira, a to vreme sigurno mogu pametnije da iskoriste. A kad samo jedan papir fali, ne mogu da obave svoj posao, a rokovi ih pritiskaju.
  Uz Marketino, čekanje je istorija. Podaci stižu kompletni i tačni, direktno iz fiskalne kase i obrađuju se potpuno automatski. Sve stiže na mejl već sledećeg radnog dana i računovođe mogu da rade svoj posao, a ne da čekaju klijenta i taj jedan papir.
 3. Vreme potrebno za pripremu knjiženja
  Pre knjiženja, papire je poželjno sistemski složiti kako bi se posao lakše obavio. Ta radnja oduzima dragoceno vreme koje bi se sigurno moglo bolje iskoristiti kada bi papiri bili dostavljeni sređeni i spremni za knjiženje.
  Kada klijenti koriste Marketino fiskalnu kasu, svi izveštaji koji stižu računovođama su kompletni i tačni jer se povlače direktno iz kase. Svi finansijski i količinski izveštaji dizajnirani su prema potrebama računovođa, grupisani po poreskim grupama, načinima plaćanja, kasirima, pravnim licima i artiklima. I najbolje od svega – stižu mejlom sledećeg radnog dana.
 4. Događaju se nepotrebne greške
  Od same pomisli na greške u papirima knjigovođama se može zavrteti u glavi jer znaju šta znači ispravljati ih.
  Svaki iskusan računovođa zna da kada se potkrade greška u administraciji, nastaju komplikacije da bi se ona ispravila. Neretko to znači da je grešku potrebno pravdati Poreskoj upravi i drugim autoritetima. Procedure traju, a često i koštaju.
  Uz Marketino nema prekoračenih rokova, a broj grešaka i time nepotrebnog vremena i truda za njihovo ispravljanje drastično se smanjuje jer su mnogi procesi automatizovani i izveštaji stižu na vreme.
  Uz to, Marketino šalje automatska upozorenja klijentu i računovođi kad se približava pragu izlaska iz paušala (6 miliona RSD) i pragu ulaska u sistem PDV-a (8 miliona RSD).
 5. Trošenje vremena na poslove koji se lako mogu automatizovati.
  Paušalci moraju da vode KPO knjigu, ali često taj posao za njih moraju da obavljaju računovođe.
  Marketino može da preuzme taj posao. Automatski vodi KPO knjigu i automatski ju dostavlja računovođi zajedno s ostalim izveštajima.

E-fiskalizacija je prilika da računovođe ostvare značajnu uštedu i smanje stres. Kad klijenti jednom nabave fiskalnu kasu, teško će je menjati. A od toga koju kasu nabave, zavisi i koliko će računovođa imati posla.

Mi u Marketinu fiskalna rešenja konstantno unapređujemo kako bi posao bio lakši računovođama i njihovim klijentima. Računovođe poput vas doživljavamo kao svoje partnere i otvoreni smo za sve vaše predloge kako bi naše rešenje još bolje služilo našim korisnicima, ali i svima onima sa kojima su naši korisnici poslovno povezani, poput vaše agencije. Sve vaši predlozi su dobrodošli, rado ćemo ih razmotriti i daćemo sve od sebe da vaš posao učinimo još jednostavnijim i lakšim.

Marketino – fiskalna kasa za male biznise koja računovođama štedi vreme i nerve

# Fiskalna kasa za sve delatnosti

Prijavite se na članke

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o fiskalizaciji i novostima iz naše ponude. Imejl šaljemo najviše jednom nedeljno.

Najnoviji članci