UŠTEDITE 6.000 RSD! MARKETINO KASA OD SADA PO AKCIJSKOJ CENI!

Marketino Kalendar: Personalizovana usluga zahvaljujući posebnom dodatku za salone i ordinacije

e-fiskalizacija

Klijenti raznih vrsta salona i ordinacija traže i cene personalizovanu uslugu. Pomoću posebnog dodatka za salone i ordinacije – Marketino Kalendara, vlasnici salona i ordinacija im to mogu i pružiti!
Do 30. aprila svi mali biznisi moraju da pređu na fiskalizaciju. To će najviše uticati na salone i ordinacije kojima klijenti uglavnom plaćaju u kešu. Važno je da odmah odaberu kasu koja će mi olakšati život i unaprediti poslovanje, a ne zakomplikovati život.

Marketino će se malim biznisima sigurno svideti zbog svoje jednostavnosti, a posebno će oduševiti vlasnike salona i ordinacija zbog dodatka Marketino Kalendara.
Marketino Kalendar je poseban dodatak za salone i ordinacije u kojem može da se vodi kalendar zakazanih termina po svakom zaposlenom i ažurira kako na kasi, tako i na mobilnom telefonu. Postoji mogućnost da se automatski šalju SMS podsetnici klijentima na zakazani termin kako ne bi zaboravili na isti, a ako neko otkaže, termin se može ponuditi sledećem na listi čekanja koja se takođe vodi u sistemu.

Marketino fiskalna kasa za salone može da vodi i lični karton klijenta sa svim informacijama o pruženim uslugama i prodatim proizvodima s cenama i popustima, korišćenim materijalima, alergijama na preparate i dr.

Klijenti će se posebno obradovati kada dobiju čestitku za rođendan ili poklon u vidu popusta koji se takođe mogu kreirati i slati putem Marketino Kalendara.

Marketino dodatak za salone i ordinacije pomaže i u povećanju broja rezervisanih termina. Mnogi klijenti vole da zakažu sledeću posetu dok su još u salonu ili u ordinaciji, ali mali broj njih se sam seti da rezerviše sledeći termin ili dva unapred. Marketino podseća zaposlene da dogovore s klijentom novi termin. Tako se kalendar puni rezervacijama mesecima unapred, a klijenti su mirni jer ne moraju više da razmišljaju o rezervisanju sledećeg termina. Podsetnik u vidu SMS poruke koji šalje Makretino kalendar odličan je način da ne propuste dolazak.

# Fiskalna kasa za sve delatnosti

Prijavite se na članke

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o fiskalizaciji i novostima iz naše ponude. Imejl šaljemo najviše jednom nedeljno.

Najnoviji članci