UŠTEDITE 6.000 RSD! MARKETINO KASA OD SADA PO AKCIJSKOJ CENI!

Marketino – moćna i jednostavna fiskalna kasa za male biznise

e-fiskalizacija

Novi model fiskalizacije kreće od 30. aprila 2022. godine i mali biznisi moraće da do tog roka nabave fiskalnu kasu kako bi bili u skladu sa zakonom. Ako ste i vi među njima i već čitajući ove reči osećate stres i nelagodu, ne morate da se uzrujavate jer ste na pravom mestu da sebi olakšate život i unapredite poslovanje.

Fiskalizacija postaje obavezna u Srbiji od 30. aprila, a to znači da sigurno već užurbano tražite najbolje fiskalno rešenje za svoj mali biznis. Želite da bude malo i prenosivo, jednostavno za korišćenje, da mnogo toga automatski odrađuje umesto vas i da uvek vaše poslovanje usklađuje sa zakonom? Marketino je upravo to što vam treba!

Marketino – drugar koji pomaže mnogim malim biznisima

Marketino je mala, ali moćna i vrlo jednostavna mobilna fiskalna kasa koja je mnogo više od običnog uređaja za izdavanje računa. Zaista je drugar koji pomaže malim biznisima, pa možete bezbedno i lako da pređete na novu fiskalizaciju – bez stresa, panike i glavobolje. Takođe, značajno ćete uštedeti vreme i vaše poslovanje će uvek biti usklađeno sa zakonom. Marketino fiskalna kasa pogodna je za mnoge delatnosti jer ne zauzima mnogo mesta i prenosna je. Vrlo je praktična za tezge, automobilske delatnosti i radnje kao šta su perionice, krojači i dr.
Iako baterija traje dugo, Marketino mobilna fiskalna kasa može se puniti čak i u kolima što terenskim serviserima predstavlja spas.
Vlasnicima kozmetičkih, frizerskih, tattoo salona, kao i stomatoloških, specijalističkih i ostalih ordinacija će se sigurno dopasti i poseban dodatak – Marketino Kalendar – koji olakšava pružanje personalizovane usluge.

Zašto mali biznisi vole Marketino?

Marketino fiskalna kasa napravljena je tačno prema potrebama malih biznisa. Kad smo je osmišljavali, pitali smo se gde vam je najviše potrebna pomoć da posao bude lakši, brži, jednostavniji i uspešniji.
Prvo što smo uradili jeste da smo sve potrebne funkcionalnosti stavili u jedan bežični uređaj s dugotrajnom baterijom. Marketino u sebi već ima integrisanu fiskalnu aplikaciju i štampač, čitač kartice sa fiskalnim sertifikatom, ugrađen bar-kod i QR kod skener. Dolazi spreman za rad, što znači da nema spajanja kablova i instaliranja programa.
Drugo, znali smo da vam mnogo vremena odlazi na administraciju i da želite da se više bavite svojim poslom. Zato smo automatizovali sve šta vam treba. Marketino tako automatizuje slanje izveštaja vašem računovodstvu, a za paušalce automatski vodi KPO knjigu i šalje mejlom računovođi sledećeg radnog dana. Takođe, šalje upozorenja na izlazak iz paušala i ulazak u sistem PDV-a.
I treće, znamo da nemate vremena da proučavate komplikovanu tehnologiju tako da smo kreirali fiskalnu kasu koja je toliko jednostavna za korišćenje da vam ni uputstva neće trebati. A ako vam u bilo kom trenutku zatreba pomoć, tu je korisnička podrška koja će vam brzo pružiti rešenje za svaku situaciju.

Marketino pomaže i vašim računovođama

Mnogo se vremena izgubi na odnošenje papira računovođama, uredno složenih i još u roku. A posebno morate obratiti pažnju da nešto ne nedostaje. Mislili smo i na to!
Marketino pomaže i vašim računovođama da lakše i brže obave svoj posao nezavisno od vaših poslovnih, privatnih i drugih obaveza.
Svi izveštaji stižu im kompletni i tačni, direktno iz fiskalne kase i obrađuju se potpuno automatski. Sve stiže na mejl već sledećeg radnog dana i računovođe mogu da rade svoj posao bez da čekaju vas i taj jedan papir.
Marketino preuzima i vođenje KPO knjige i automatski je dostavlja mejlom računovođi zajedno s ostalim izveštajima.
Ovakav način rada će višestruko olakšati posao i vama i vašem računovođi, a ceo proces učiniti efikasnijim, jednostavnijim i bržim.

Bezbedno pređite na fiskalizaciju već danas! Garantujemo vaše zadovoljstvo.
Nema ugovorne obaveze, a ako niste zadovoljni, vraćamo pare.

Marketino – moćna i jednostavna fiskalna kasa za male biznise

# Fiskalna kasa za sve delatnosti

Prijavite se na članke

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o fiskalizaciji i novostima iz naše ponude. Imejl šaljemo najviše jednom nedeljno.

Najnoviji članci