UŠTEDITE 6.000 RSD! MARKETINO KASA OD SADA PO AKCIJSKOJ CENI!

Uz Marketino, administracija za paušalce odlazi u istoriju

e-fiskalizacija

Administracija oduzima mnogo vremena koje je za male biznise posebno dragoceno. Zato je Marketino osmislio posebne dodatke baš za paušalce kako bi im pomogao u poslovanju.

Marketino mobilne fiskalne kase vrlo su jednostavno rešenje i mnogo više od običnog uređaja za izdavanje računa. Svojim funkcionalnostima pomaže malim biznisima da mogu bezbedno i lako da pređu na novi sistem fiskalizacije, ali i da značajno uštede vreme i da im poslovanje uvek bude usklađeno sa zakonom.

Prvenstveno je namenjena malim biznisima, paušalcima koji traže sve-u-jednom jednostavno fiskalno rešenje, koji ne vole da gube vreme na spajanje kablova i instalacija, kao i onima koji nemaju vremena da se bave administracijom.

Marketino tako dolazi spreman za rad, a u sebi već ima integrisanu fiskalnu aplikaciju i štampač, čitač kartice sa fiskalnim sertifikatom, ugrađen bar-kod i QR kod skener.

Administracija mnogim paušalcima teško pada jer oduzima dosta vremena. Marketino preuzima taj deo posla i automatizuje mnogo administrativnih procesa. Tako korisnici neće morati ručno da kreiraju izveštaje i KPO knjigu i nose ih svojim računovođama u kancelariju. Sve se automatski kreira u Marketinu i šalje mejlom već sledećeg radnog dana.

Za paušalce Marketino automatski kreira uvek ažurnu, kompletnu i tačnu KPO knjigu na osnovu izdatih računa, koju zatim dostavlja računovodstvu mejlom direktno iz sistema kase.

Kako je paušalcima važno da prate da li se i kada približavaju limitu od šest miliona RSD ostvarenog prometa u kalendarskoj godini, odnosno osam miliona u prethodnih 365 dana, Marketino vodi računa i o ovom aspektu. Ova fiskalna kasa poslaće obaveštenje paušalcu i njegovom računovođi kako bi mogli da reaguju na vreme i usklade svoje poslovanje i obaveze.

# Fiskalna kasa za sve delatnosti

Prijavite se na članke

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o fiskalizaciji i novostima iz naše ponude. Imejl šaljemo najviše jednom nedeljno.

Najnoviji članci